Over Ons

Dit zijn wij: Bas en Beatrijs. Wij wonen samen met onze papegaai Felix en poes Miepie in Rijsbergen, een klein dorp in het zuiden van Nederland, vlakbij de Belgische grens.

Bas is chemisch laborant en houdt van darten en schaken. Beatrijs is oorspronkelijk informatica ingenieur, maar werkt reeds jaren met veel plezier in haar schoonheidssalon ‘CeraCare’.

Samen delen wij onze twee grootste passies: Sportklimmen én natuurlijk het prachtige proces van pottenbakken -van het begin tot het einde- in ons eigen atelier.

Bas heeft meerdere cursussen gevolgd bij AtelierBreda. Zoals: klein en groot draaien, verschillende glazuurtechnieken en raku stoken. Hij heeft baat van zijn oorspronkelijke beroepsopleiding én is gezegend met veel inzicht en een natuurlijke aanleg voor het bewerken en bakken van klei.

Beatrijs volgt de 4-jarige keramiekopleiding op de School voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hier leert ze de technische kneepjes van het vak tot in detail. Hiernaast vindt ze het ook leuk om in het algemeen te ondernemen, workshops te geven en alle activiteiten rondom de webwinkel uit te voeren.